Contact

Wilfred van der Linden
06-51 920 304

wvanderlinden.1@kpnmail.nl

Wilfred van der Linden

Raadslid

Vanaf 2017 lid van het APB

Wilfred van der Linden is in 1971 in het ziekenhuis te Breda geboren. Hij is opgegroeid in Etten-Leur Noord,  “De Leur”,  en de laatste 14 jaar woont hij samen met zijn vrouw en 3 kinderen in het centrum van Etten-Leur.
Na de lagere school heeft hij de detailhandelsschool St. Olof in Breda met succes afgerond.
Daarna koos Wilfred voor zijn 2e passie: “SPORT”. Eerst op het CIOS in Sittard, daarna in Goes en studeerde vervolgens af als TC 1 in Arnhem.

Na zijn studietijd is Wilfred begonnen met werken. Een aantal uren in de week als zweminstructeur op “De Banakker” in Etten-Leur en in de zaak van zijn vader. (Bonbonnerie van der Linden)
Daarnaast vervolgde hij zijn voetballoopbaan bij RKVV Internos, NAC Breda en  bij de KFC Meer in België. Na 2 jaar waren echter knieproblemen er de oorzaak van dat Wilfred zijn voetbalcarrière moest beëindigen.
Zelf voetballen op niveau zat er niet meer, maar het trainen en coachen van jeugdspelers op landelijk niveau werd voor hem een nieuwe uitdaging.
Ruim 25 jaar is Wilfred al betrokken als Trainer/Coach in de Jeugdopleiding bij NAC Breda.

Wilfred zit ook in de Ledenraad van de Rabobank en is actief als bestuurslid van de Harold van Zundert stichting.

Als ondernemer heeft Wilfred ook zeker niet stilgezeten. Na de overname van de zaak van zijn ouders in 2001 is hij de afgelopen 15 jaar nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse (daghoreca)zaken in het Winkelhart in Etten-Leur.

Het APB spreekt Wilfred aan omdat je, als lokale partij, heel dichtbij de bevolking van Etten-Leur staat. Daardoor kun je ook “eerst luisteren en dan pas plannen maken”: het motto, waar deze partij om bekend staat.
In ondernemerstermen zegt Wilfred: “Je bent de gastheer van de inwoners van Etten-Leur”.
Als Wilfred naar het APB Etten-Leur kijkt, ziet hij ook een grote diversiteit van mensen met ieder hun eigen kwaliteiten. Sinds een aantal jaren is Wilfred geïnteresseerd in de standpunten van het APB.

“Samengebundeld in het APB kunnen deze kwaliteiten ervoor zorgen dat het APB een brede basis heeft om er voor de inwoners van Etten-Leur te zijn. Kortom: ik ga me met hart en ziel inzetten voor het APB.” Aldus Wilfred.