Contact

Kimberly Kerstens
06-15165724

kimberlykerstens@hotmail.com

Kimberly Kerstens

Burgerlid
Sinds 2019 lid van het APB.

Kimberly Kerstens is 28 jaar. Geboren en getogen in Etten-Leur. Ze is opgegroeid in centrum west. In 2018 heeft ze samen met haar vriend (Timo) hun eerste huis gekocht. Ze wonen heerlijk samen met hun hond Simba in het plan Hooghuis. Onlangs is zij moeder geworden van hun zoontje Mace.

In 2017 is Kimberly afgestudeerd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys te Tilburg. Voorafgaand aan haar hbo rechten opleiding heeft ze de opleiding juridisch medewerker gevolgd aan het Florijn College te Breda.
Momenteel is Kimberly werkzaam als jurist.

Tijdens haar opleidingen heeft Kimberly het mooie Etten-Leur nooit verlaten. Ze woont hier dan ook met heel veel liefde en plezier. Na een dag werken vindt zij het heerlijk om een balletje te gaan slaan bij de tennisvereniging, TC de Vijfhuizen. Volgens Kimberly maakt Etten-Leur de laatste jaren veel goede ontwikkelingen door, maar het is en blijft mijn dorpje! Dat het een dorpskarakter moet blijven behouden, vindt Kimberly heel belangrijk. Vanaf het moment dat zij mocht stemmen, ging haar stem altijd naar het APB.
Het motto, “eerst luisteren en dan pas plannen maken” vindt zij persoonlijk heel belangrijk. Het luisteren naar je inwoners kan zorgen voor belangrijke input.

Nu als burgerlid vindt zij het belangrijk om de lokale politiek ook bij jongeren meer te laten leven. Het hoeft totaal niet saai te zijn, wat misschien bij veel jongeren wel de gedachten is. Aldus Kimberly.