Contact

Kimberly Kerstens
06-15165724

kimberlykerstens@hotmail.com

Kimberly Kerstens

Burgerlid
Sinds 2019 lid van het APB.

Kimberly Kerstens is 26 jaar. Geboren en getogen in Etten-Leur. Ze is opgegroeid in centrum west. In 2018 heeft ze samen met haar vriend (Timo) hun eerste huis gekocht. Ze wonen heerlijk samen met hun hond Simba in het plan Hooghuis.

In 2017 is Kimberly afgestudeerd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys te Tilburg. Voorafgaand aan haar hbo rechten opleiding heeft ze de opleiding juridisch medewerker gevolgd aan het Florijn College te Breda.
Momenteel ben is ze werkzaam bij de rechtbank Zeeland – West-Brabant in Breda, bij team civiel, insolventierecht (faillissementsrecht en de wettelijke schuldsaneringsregeling).

Tijdens mijn opleidingen heb ik het mooie Etten-Leur nooit verlaten. Ik woon hier met heel veel plezier. Na een dag werken vind ik het heerlijk om een balletje te gaan slaan bij de tennisvereniging, TC de Vijfhuizen.
Etten-Leur maakt de laatste jaren veel goede ontwikkelingen door, maar het is en blijft mijn dorpje! Dat het een dorpskarakter moet blijven behouden, vind ik belangrijk. Vanaf het moment dat ik mocht stemmen, ging mijn stem altijd naar het APB.
Het motto, “eerst luisteren en dan pas plannen maken” vind ik persoonlijk heel belangrijk. Het luisteren naar je inwoners kan zorgen voor belangrijke input.
Nu als burgerlid vind ik het belangrijk om de lokale politiek ook bij jongeren meer te laten leven. Het hoeft totaal niet saai te zijn, wat misschien bij veel jongeren wel de gedachten is. Aldus Kimberly.