Contact

Kim van Drongelen-Laurijssen
06-24 499 950
kimlaurijssen@hotmail.com

Kim van Drongelen-Laurijssen

Raadslid
Sinds 2013 lid van het APB

Inmiddels is Kim van Drongelen-Laurijssen geen nieuwkomer meer in de Etten-Leurse politiek. Van burgerlid naar raadslid zet Kim zich graag in voor een mooi Etten-Leur.

“Ik ben in 1982 geboren in Etten-Leur en woon hier nog steeds met heel veel plezier. In al die jaren heeft Etten-Leur zich ontwikkeld van een groot dorp tot een bruisende gemeente met talloze recreatiemogelijkheden en een prachtig winkelhart. Na het afronden van mijn rechtenstudie aan de universiteit van Tilburg ben ik bij de gemeente Bergen op Zoom gaan werken als strategisch beleidsadviseur op het gebied van sociale zaken. Op dit moment ben ik eigenaresse van een woonwinkel genaamd Appels & Peren welke gevestigd is in Etten-Leur.”

Een politieke omgeving heeft altijd de interesse van Kim gehad. Ze vond het daarom hoog tijd worden om zichzelf in te zetten voor de inwoners van Etten-Leur.

“Het is belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt en dat het voorzieningenniveau niet achteruit gaat. Etten-Leur moet een levendige gemeente blijven! Het Algemeen Plaatselijk Belang zet zich in voor de lokale belangen van zowel jong en oud en heeft het nakomen van beloften hoog in het vaandel staan. Het APB is daarom voor mij de juiste partij. Ik vind het belangrijk dat er gekeken wordt naar de LOKALE belangen en niet naar landelijke standpunten zoals dat bij andere partijen vaak het geval is.  De komende 4 jaar zal ik me voor uw belangen inzetten.” Aldus Kim.