Contact

Kees Marijnissen
06-52 077 977
k_marijnissen@hotmail.com

Kees Marijnissen

Burgerlid
Sinds 2018 lid van het APB.

Kees is in 1979 geboren in Breda en opgegroeid in Bavel.

Na de lagere school in Bavel en middelbare school (Nassau) in Breda heeft Kees civiele techniek aan de HTS in Tilburg en civiele techniek en management aan de Universiteit Twente in Enschede gestudeerd en met succes afgerond. Tijdens zijn studietijd heeft hij ook 8 maanden in Newcastle gewoond.

Ondanks alle omzwervingen is Kees in hart en nieren altijd een Brabander gebleven.
“Tijdens mijn studie kwam ik in de weekenden dan ook altijd graag terug, waarbij ik inmiddels bijna 20 jaar geleden mijn vrouw Manon heb ontmoet en zijn we na 6 jaar getrouwd.”
Manon is een echte Etten-Leurse en daarom is Kees dan ook samen met Manon 15 jaar geleden in de Schoenmakershoek in Etten-Leur gaan wonen. Samen met Manon en hun twee zonen Joes  en Mink geniet Kees van al het moois wat Etten-Leur te bieden heeft. “Een gemeente met stedelijke faciliteiten, maar met een dorps karakter, het beste van beide werelden!”

In het dagelijks leven is Kees werkzaam als projectmanager van infrastructurele projecten bij Heijmans voor opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, ProRail, provinciën & gemeenten en semi-publieke organisaties.

“Wat betreft politiek heeft dit altijd mijn interesse gehad. In combinatie met de fijne leefomgeving die Etten-Leur kenmerkt vond ik de tijd dan ook rijp om mezelf hiervoor actief in te zetten. Het APB spreekt mij als partij aan, omdat er gekeken wordt naar wat het beste is voor Etten-Leur en er echt geluisterd wordt naar de inwoners. Wat ook duidelijk vertaald is in de heldere, duidelijke en lokale standpunten van het APB.”  Aldus Kees.