Karen Chaulet-Evers

Fractie ondersteuner
Sinds 2021 lid van het APB.

Karen Chaulet-Evers is in 1985 geboren in Etten-Leur.
Zij is hier opgegroeid en nog steeds woont zij hier met heel veel plezier. Ze heeft Etten-Leur vanuit verschillende kanten meegemaakt: opgegroeid in “Etten” waar ze altijd veel getennist heeft, een aantal jaren gewoond op “De Leur” en nu woonachtig samen met haar man en 3 kinderen in het buitengebied van “Etten”.

“Etten-Leur is een prachtige gemeente waar ik mijn hart aan verloren heb”, aldus Karen. “Het is een dorp, met stadse faciliteiten. Het is belangrijk dat dit zo blijft: het dorpse karakter is uniek, maar ook de faciliteiten moeten gewaarborgd worden voor iedereen die deel uitmaakt van onze maatschappij. Daar zet ik mij graag voor in”.

Na de KSE heeft Karen de opleiding Commerciële Economie aan de HEAO te Breda met succes afgerond. Daarna heeft zij een aantal jaren gewerkt als marketeer en projectmanager bij onder andere marktonderzoeksbureau GfK. Nu heeft zij haar eigen bedrijf waarin zij zichzelf inzet als Office Manager.
Ook zet zij zich in voor de Voedselbank te Etten-Leur.

“Eerst luisteren, dan plannen maken is een motto wat mij ook op het lijf geschreven is. Samen bereik je meer dan alleen. Het is belangrijk om dichtbij de inwoners te staan en goed te kijken naar waar in Etten-Leur behoefte aan is. Dit zijn andere behoeftes dan landelijk het geval kan zijn.  Hier zet ik mij graag voor in!”, aldus Karen

Contact

Karen Chaulet-Evers