Contact

José Voesenek
06-46 632 795
secretariaatapb.ettenleur@gmail.com

José Voesenek

Secretaris (bestuur)
Sinds 2009 lid van het APB

In 1993 is José van Breda naar Etten-Leur verhuisd. Haar man is geboren en getogen in Etten-Leur en een groot deel van haar familie woont hier ook.

“Ik voelde me dan ook al snel thuis. Etten-Leur heeft bijna alles wat een stad ook heeft. De mentaliteit is veel minder anoniem dan in een stad, wat Etten-Leur een mooi en eigen karakter geeft.”

José heeft gewerkt als beleidsambtenaar en had in haar takenpakket schuldhulpverlening, minimabeleid, fraudebestrijding, mantelzorg en gehandicaptenvoorzieningen. In 2011 is José vervroegd met pensioen gegaan. Naast het APB brengt José haar tijd door met bridgen, lezen en winkelt ze graag.

Sinds 2015 is José met genoegen secretaris van het APB. Ze helpt de partij te vernieuwen, inhoudelijk en op het gebied van media. Zo staan we met iedereen in Etten-Leur in contact, van jong tot oud.

“Politiek heeft mij (van huis uit) altijd in grote mate geïnteresseerd. Ik heb bewust gekozen voor een lokale partij omdat ik vind dat een lokale partij meer een afspiegeling van de bevolking is dan een afdeling van een landelijke partij.” Aldus José.