Contact

Jennie Boer
06-40 197 882
jhboer60@gmail.com

Jennie Boer

Raadslid / Vicefractievoorzitter / Fractiesecretariaat
Sinds 2005 lid van het APB

Jennie is een enthousiaste politica die zowel voor als achter de schermen aan het werk is voor het APB en Etten-Leur. Ze is inmiddels 61 jaar en draait al vijftien jaar mee in de lokale politiek. Hiervan is Jennie nu dertien jaar raadslid bij het APB. Jennie houdt zich, naast politieke vraagstukken, ook bezig met het secretarieel werk van de partij en is vicefractievoorzitter.

“Ik ben bij het APB gegaan omdat deze partij echt naar de mensen luistert. Dat merk ik omdat we op vele onderwerpen worden geraadpleegd en om hulp worden gevraagd. We beantwoorden vragen van mensen via de e-mail, telefonisch of persoonlijk, we gaan ter plaatse poolshoogte nemen en komen, waar nodig, meteen in actie.”

Jennie heeft gewerkt in de ICT bij de Thuiszorg en Jeugdzorg. “Vandaar dat mijn grootste interesse naar de maatschappelijke zorg gaat. Vanuit dit specialisme ben ik in de politiek begonnen.” Ze is zich in de loop der jaren steeds meer gaan specialiseren in Jeugdzorg, WMO en Werk en Inkomen. Daarnaast heeft ze de 12 gemeenschappelijke regelingen, die Etten-Leur heeft, uitgediept. De partij heeft haar zestien jaar geleden enthousiast gemaakt en dat is Jennie nog steeds.

“Er straalt kracht en energie uit onze partij en dat mag ik wel. Een partij die herkenbaar en aanspreekbaar is en vooral ook open en duidelijk. Ik hoop in de komende jaren weer een inspirerend voorbeeld te zijn. Want het APB is voor alle leeftijden, voor mannen en zeker ook voor vrouwen. Dus jullie mogen op mij rekenen.”  Aldus Jennie.