Contact

Jef van Vliet
06-51 492 505
jlf.vanvliet@ziggo.nl

Jef van Vliet

Voorzitter bestuur
Sinds 2013 lid van het APB

Jef van Vliet is een geboren Tilburger. Als kind is hij met de gehele familie al vroeg verhuisd naar Etten-Leur, waar hij nog steeds met heel veel plezier woont.

“Het is een bruisende gemeente waar hard wordt gewerkt. Voor mij is Etten-Leur de voorstad van Breda en Roosendaal, met het prachtige winkelcentrum, cultuur, sport en woningvoorzieningen. Zie straks ook het nieuwe Zwembad en de Nobelaer, het Trivium wat steeds verder wordt uitgebreid,  de schitterende sportcomplexen en de uitbreiding in de woningbouw.

Vanuit zijn internationale en nationale scheidsrechters carrière, heeft hij met een fluitje van een cent, veel van de wereld mogen zien. Jef heeft hier veel mooie ervaringen opgedaan.

“Op dit moment ben ik waarnemer Betaald Voetbal voor de arbitrage en ook gastheer voor de internationale gasten bij het Nederlands elftal – Jong Oranje en Nederlandse clubs die Europa ingaan. Afgelopen jaren was ik tevens coach in het talententraject amateurvoetbal. Daarnaast ben ik met 8 andere collega’s lid van de sportjury van Etten-Leur voor de sportverkiezingen.”

Naast voetbal houdt Jef zich graag bezig met tennissen, fietsen, tuinieren en natuurlijk zijn interesse in de politiek. Op zijn 62e is hij gestopt met werken en hij geniet met volle teugen. Hij heeft zich tot op de dag van vandaag nog geen moment verveeld. Jef zet zich al langere tijd in voor het APB om één team te vormen en dit naar buiten te
brengen.

“Wij zijn er voor de inwoners van Etten-Leur en gaan graag met ze in gesprek. Nadat onze voorzitter Rob Pieterman ons ontvallen is, ben ik in de ledenvergadering van 20-09-2016 tot ad interim-voorzitter gekozen en in de ledenvergadering van 14 mei 2018 als voorzitter. Ik zal mij hiervoor volledig inzetten om tot mooie resultaten te komen. ” Aldus Jef.