Contact

Ruud Spaans
06-30.894.603
ruudenkarinspaans@gmail.com

Ruud Spaans

Penningsmeester (bestuur)
Al 7 jaar bij het APB

Ruud Spaans is sinds 2010 lid van het APB.  Op dit moment is hij penningsmeester, en regelt hij de financiën van de partij. Samen met zijn gezin woont hij met veel plezier in het centrum van Etten-Leur. Naast de politiek werkt Ruud op een assurantiekantoor en begeleidt hij kinderen met een beperking. In de overige vrije uurtjes speelt hij graag een potje bridge, badminton en dart.

“Het centrum van Etten- leur wordt beter gemaakt met een nieuw zwembad en de Nobelaer. Hierdoor komen de cultuur en sportvoorzieningen in Etten-Leur op een hoger niveau.” *

Voor het APB zijn dit soort voorzieningen belangrijke thema’s op de politieke agenda. Daarom is Ruud trots op deze ontwikkelingen.  Politiek heeft altijd zijn interesse gehad. Ruud gaat graag in gesprek om zo alle meningen te kunnen ventileren en vertegenwoordigen.

“Er is zo veel te leren van elkaar door te luisteren, waardoor ik vind dat we dit best vaker mogen doen. Ik vind het belangrijk om ook tijd te investeren in het geluk van anderen en vindt het belangrijk iets bij te dragen aan een betere maatschappij.” Aldus Ruud.